Tandem Vlucht

U kunt bij ons terecht als u het paragliden zelf een keer wilt ervaren

Wij bieden u de kans om met de eenvoud en schoonheid mee te gaan voor een adembenemende tandemvlucht, tijdens deze vlucht kunt u de kustlijn van een hele andere kant bekijken.

Doordat de vlieghoogte maar enkele tientallen meters is kunt u alles zien en horen, bijvoorbeeld het geruis van de wind en het geluid van de golven, wij nemen u mee en geven u het gevoel alsof u kunt zweven.

Als het weer het toelaat is er de mogelijkheid om te tandemspeedgliden.Wij zijn de enige in Nederland die een officiële speedglidingtandem hebben en gebruiken voor passagier- en instructievluchten.

Zodra de rollercoastervlucht is begonnen kunt u letterlijk de adrenaline door lijf voelen, tijdens het speedgliden is er niks mooier steile bochten te maken, 20 meter naar beneden te vallen en G-krachten te trekken tijdens de wingovers. Het landschap schiet onder je voeten door na het aanduiken.

Wil je iemand een origineel kado geven? Misschien is een tandemvlucht een leuk idee.

Vraag ons een kadobon en geef deze weg.

Wij houden het weer nauwlettend in de gaten zodat er snel gevlogen kan worden!

Tandem Lesvlucht

Wij geven niet alleen les op de grond, ook in de lucht kunnen we je begeleiden uw paraglider nog beter onder controle te krijgen en specifieke (soar) technieken aan te leren.

Als je een vliegbrevet hebt gehaald belandt je vaak in het diepe, er wordt aangenomen dat je voldoende kennis hebt en het is moeilijk om je verder te ontwikkelen.

Hiermee kunnen we je onder andere verder helpen

-Fijngevoelig leren sturen
-Betere bochten maken
-Maximale performance uit het scherm halen
-Herstellen van inklappers
-Leren aanvoelen wanneer een scherm negatief gaat of stallt
-Leren te voelen hoe het scherm zich ten opzichte van soaren gedraagt
-Algeheel verbeteren van inzicht en techniek.

Tijdens deze tandemvluchten vlieg je zelf, in de lucht wordt de oefening geëvalueerd en daarna kan de oefening herhaald worden, hierdoor ben je in de gelegenheid de techniek op je eigen tempo en manier onder de knie te krijgen.

gabimaxtandem